Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prodigasa S.L. (1334412) - megic (441145) » 209323792: T26/J5/VII

Liga 209323792 Información oficial sobre el partido 209323792 en Hattrick

28.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VII.962 (38998)

prodigasa Alineación oficial del equipo 'prodigasa' en el partido 4 - 1 Infierno Rojiblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Infierno Rojiblanco F.C.' en el partido
Joop Weening (14') 1 - 0
Alexander Bestmann (19') 2 - 0
Cristian Ubilla (28') 3 - 0
3 - 1 Joël Walk (51')
Joop Weening (60') 4 - 1
prodigasa Alineación oficial del equipo 'prodigasa' en el partido 4 - 1 Infierno Rojiblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Infierno Rojiblanco F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
prodigasa Alineación oficial del equipo 'prodigasa' en el partido 0 - 1 Infierno Rojiblanco F.C. Alineación oficial del equipo 'Infierno Rojiblanco F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prodigasa

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Joop Weening va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alexander Bestmann de prodigasa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): El prodigasa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cristian Ubilla va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 60 una excel·lent centrada de Bjarke Bryde va arribar a Joop Weening, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.

Infierno Rojiblanco F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Infierno van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joël Walk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Tommi Korpinen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Göktürk Soykal.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dieter Quanjel de Infierno es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Göktürk Soykal va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.