Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red_Condor (440789) - petirrojos (797996) » 209282756: T26/J8/VII

Liga 209282756 Información oficial sobre el partido 209282756 en Hattrick

21.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VII.229 (38265)

FrikyTeam Alineación oficial del equipo 'FrikyTeam' en el partido 2 - 1 petirrojos Alineación oficial del equipo 'petirrojos' en el partido
0 - 1 Jan Busing (23')
Nicasio Molina (35') 1 - 1
Claudio Gamper (37') 2 - 1
FrikyTeam Alineación oficial del equipo 'FrikyTeam' en el partido 2 - 1 petirrojos Alineación oficial del equipo 'petirrojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FrikyTeam Alineación oficial del equipo 'FrikyTeam' en el partido 2 - 0 petirrojos Alineación oficial del equipo 'petirrojos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrikyTeam

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, FrikyTeam aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nicasio Molina va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): FrikyTeam prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Claudio Gamper va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Jiménez va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Nicasio Molina va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jens Christian Trads va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Carlos Alberto Mamede gairebé va marcar per a FrikyTeam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mihai Munteanu al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jens Christian Trads va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tudor Tudorache de FrikyTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.

petirrojos

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): petirrojos sabia com jugar al contraatac, i al minut 23, Jan Busing va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leonhard van de Wijngaard quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de petirrojos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonhard van de Wijngaard, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerjan Schot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Vito Saccucci de petirrojos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Alessio Bonafede es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Paez.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vito Saccucci no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.