Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorpasso C.F. (123113) - Pines F.C (1432890) » 209241697: T26/J6/VI

Liga 209241697 Información oficial sobre el partido 209241697 en Hattrick

07.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VI.520 (14838)

Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido 3 - 1 Tristante F.C. Alineación oficial del equipo 'Tristante F.C.' en el partido
Sam den Bleker (42') 1 - 0
Sam den Bleker (45') 2 - 0
Jorge Sanjuán (45') 3 - 0
3 - 1 Helwig Kittel (48')
Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido 3 - 1 Tristante F.C. Alineación oficial del equipo 'Tristante F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Iker Carlos Alineación oficial del equipo 'Real Iker Carlos' en el partido 2 - 0 Tristante F.C. Alineación oficial del equipo 'Tristante F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Iker Carlos

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 42 gràcies a la jugada de Sam den Bleker, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 45 (Gol de penalti): Sam den Bleker va augmentar la diferència de Carlos a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 45 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Sanjuán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45, Bernard-Henri Sassus gairebé va marcar per a Carlos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tristante. La jugada d'estratègia del Carlos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Subirats va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Sam den Bleker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Szymon Kałucki va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 45 (Tarjeta roja directa): Al minut 45 en Ekain Ciprés va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard-Henri Sassus de Carlos es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Çelik Vahip de Carlos va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Subirats va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Carlos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gabriel Brown no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carles Figuera al camp.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, José Subirats es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Chenlo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Nicolae Economu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Bernard-Henri Sassus.

Tristante F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors de Tristante no defallien en cap moment. Producte d'això, en Helwig Kittel va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gergely Lászlai.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helwig Kittel de Tristante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gergely Lászlai no era cap impediment.