Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

calcetes perfumades (118614) - Cardhu team (121891) » 209235559: T26/J11/VI

Liga 209235559 Información oficial sobre el partido 209235559 en Hattrick

11.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VI.410 (14728)

calcetes perfumades Alineación oficial del equipo 'calcetes perfumades' en el partido 1 - 1 Cardhu team Alineación oficial del equipo 'Cardhu team' en el partido
Yves Munz (35') 1 - 0
1 - 1 Heriberto Gelabert (39')
calcetes perfumades Alineación oficial del equipo 'calcetes perfumades' en el partido 1 - 1 Cardhu team Alineación oficial del equipo 'Cardhu team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
calcetes perfumades Alineación oficial del equipo 'calcetes perfumades' en el partido 0 - 1 Cardhu team Alineación oficial del equipo 'Cardhu team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calcetes perfumades

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Adrián Cotino és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Yves Munz perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Laguillo Pelayo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57, Juan Laguillo Pelayo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Lopo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Yves Munz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Roberto Nuño de perfumades es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Cardhu team

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Cardhu al minut 39. Heriberto Gelabert va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edmundo Cantero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmundo Cantero de Cardhu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.