Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. de Sants (120336) - Zorramplas (439026) » 209217852: T26/J8/VI

Liga 209217852 Información oficial sobre el partido 209217852 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VI.94 (14412)

El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 0 - 6 Zorramplas Alineación oficial del equipo 'Zorramplas' en el partido
0 - 1 Geert-Jan Dijkema (23')
0 - 2 Hansjürg Roepke (28')
0 - 3 Hansjürg Roepke (41')
0 - 4 Alexandru Gheorghe (68')
0 - 5 Dmitry Erofeev (73')
0 - 6 Enrico D'Avanzo (89')
El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 0 - 6 Zorramplas Alineación oficial del equipo 'Zorramplas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
El Equipo Maligno Alineación oficial del equipo 'El Equipo Maligno' en el partido 0 - 8 Zorramplas Alineación oficial del equipo 'Zorramplas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Equipo Maligno

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gysbert Boekhoff va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Luis Martínez Luna. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Pérez de Lara de Maligno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gabriel Pérez de Lara va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jon Del Olivo de Maligno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Velayo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Zorramplas

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Geert-Jan Dijkema va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Hansjürg Roepke des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hansjürg Roepke, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexandru Gheorghe, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zorramplas. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Dmitry Erofeev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Enrico D'Avanzo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Hansjürg Roepke va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Vladivoj Kapoun quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Ferrán Martínez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zorramplas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mats Hägererberg, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexandru Gheorghe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Zorramplas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Giovanni Verderame no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marko Hietaniemi al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Geert-Jan Dijkema, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mats Hägererberg no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.