Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESCUELA DE FUTBOL UTRERA (486348) - Helghast Empire (1435921) » 209206427: T26/J9/V

Liga 209206427 Información oficial sobre el partido 209206427 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / V.146 (5659)

Chaparral C.F Alineación oficial del equipo 'Chaparral C.F' en el partido 1 - 7 Deportivo de Lupuelo Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Lupuelo' en el partido
Eustaquio Cañete (9') 1 - 0
1 - 1 Jorge Gandarillas (27')
1 - 2 Anders Hedlund (35')
1 - 3 Mike Dohr (39')
1 - 4 Jorge Gandarillas (64')
1 - 5 Lucian Râpeanu (67')
1 - 6 Mike Dohr (74')
1 - 7 Peter Fredriksson (79')
Chaparral C.F Alineación oficial del equipo 'Chaparral C.F' en el partido 1 - 7 Deportivo de Lupuelo Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Lupuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Chaparral C.F Alineación oficial del equipo 'Chaparral C.F' en el partido 1 - 9 Deportivo de Lupuelo Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Lupuelo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaparral C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eustaquio Cañete de Chaparral aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 109 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Lutz Foryathe-Reid es va complicar la vida al minut 74 intentant esquivar Mike Dohr en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Deportivo, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 6 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Matías Torras arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Chaparral va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sebi Zurmuehle va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Alfonso Eleizamendi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Era el minut 66 quan després d'una dura entrada, el jugador José Arbués de Chaparral s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Deportivo de Lupuelo

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 27 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jorge Gandarillas marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Anders Hedlund que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mike Dohr de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Jorge Gandarillas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 1 - 4 per a Deportivo.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lucian Râpeanu, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Peter Fredriksson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Stig Börjesson de Deportivo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Lucian Râpeanu al minut 23 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 56 en Peter Fredriksson ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mike Dohr el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mike Dohr va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Després de 33 minuts, Deportivo va veure com el seu jugador Björn Rahmflod havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Norberto Olluce entraria per ocupar el seu lloc.