Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Francisco H.C. (308187) - Tropikal Fruit (121094) » 209201509: T26/J10/V

Liga 209201509 Información oficial sobre el partido 209201509 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / V.58 (5571)

San Francisco H.C. Alineación oficial del equipo 'San Francisco H.C.' en el partido 3 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Toño Avellaneda (2') 1 - 0
1 - 1 Enrique Purificacion (13')
Robert Novella (36') 2 - 1
2 - 2 Armando Remin (84')
Antonio Garzón (86') 3 - 2
San Francisco H.C. Alineación oficial del equipo 'San Francisco H.C.' en el partido 3 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Francisco H.C. Alineación oficial del equipo 'San Francisco H.C.' en el partido 2 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,4 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Francisco H.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Toño Avellaneda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Robert Novella va donar a San fco un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): San fco prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en Antonio Garzón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de San fco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Toño Avellaneda va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Alonso, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Mendicute. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del San fco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Macario Sempere, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Manolo Miera de San fco va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillermo Mendicute va entrar en el seu lloc.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Als 13 minuts de partit, Enrique Purificacion de Tropikal va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Armando Remin, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adolfo Sebastián va marxar de Toño Avellaneda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Tropikal van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Giovanni Aldeghi va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.