Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canigus italian united (119990) - tuenti (123025) » 209198958: T26/J1/V

Liga 209198958 Información oficial sobre el partido 209198958 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / V.13 (5526)

Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido 2 - 2 Cabrolo Alineación oficial del equipo 'Cabrolo' en el partido
0 - 1 Fernando Refojo (8')
Julian Zens (9') 1 - 1
Kent Tellen (28') 2 - 1
2 - 2 Jens Wick (56')
Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido 2 - 2 Cabrolo Alineación oficial del equipo 'Cabrolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido 7 - 0 Cabrolo Alineación oficial del equipo 'Cabrolo' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minami FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Minami una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Julian Zens, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 9.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Kent Tellen va donar a Minami un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Balagué va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Nerimantas Srivkinas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Minami a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Andreas Galasakos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Irigoin va rematar alt.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andreas Galasakos va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Nerimantas Srivkinas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Galasakos de Minami la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Minami es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Buenaventura no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Raúl Irigoin al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Sten Andersson, que no va rendir al seu nivell habitual.

Cabrolo

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Jolyon Barrois entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cabrolo, un peu providencial d'en Fernando Refojo va situar el 0-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Jens Wick, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, un refús desafortunat de Oriol Sande Guzmán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jens Wick no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulf Karstensson de Cabrolo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Cabrolo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Victor Nitu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jens Wick al camp.