Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - D.J. Garay F.C. (121629) » 209194542: T26/J5/III

Liga 209194542 Información oficial sobre el partido 209194542 en Hattrick

28.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / III.14 (3421)

C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 4 D.J. Garay F.C. Alineación oficial del equipo 'D.J. Garay F.C.' en el partido
0 - 1 Karl Rieper (6')
Maarten-Jan Beurskens (25') 1 - 1
1 - 2 Niceto González Cruz (60')
1 - 3 Xián Macías (76')
1 - 4 Niceto González Cruz (85')
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 4 D.J. Garay F.C. Alineación oficial del equipo 'D.J. Garay F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 1 - 7 D.J. Garay F.C. Alineación oficial del equipo 'D.J. Garay F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Juventus

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Maarten-Jan Beurskens de Juventus va fer un bon esprint per escapar-se de Willy Strand i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 109 Minuto 60 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Isaak Lehmjährens se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Niceto González Cruz que va anotar el 1 - 2 per a Garay sense cap impediment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Beneke Zöllner de Juventus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Daniel Falgård de Juventus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mihai Preda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Daniel Falgård.

D.J. Garay F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Karl Rieper que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Garay l'avantatge per 1 - 3. Xián Macías en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Niceto González Cruz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 4 per a Garay.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Enrique Aldasoro va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Niceto González Cruz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Niceto González Cruz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Alejandro Arnedo de Garay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Willy Strand de Garay la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.