Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Parque Mediterráneo (308138) - lucer (122646) » 203420500: T25/R6

Copa 203420500 Información oficial sobre el partido 203420500 en Hattrick

12.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 6

Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 0 - 6 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 1 - 2 lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Últimos

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Romain Gorlier va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Últimos van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Clément Gouraud no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Últimos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 74 que Denis Galliot no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

lucer

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Almir Medar va acabar en una passada genial cap al jugador de lucer Samson Raymond, que va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de lucer van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Noah Byriel.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Álvaro Ponce de lucer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 14 de partit.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): lucer va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Geo Grozavu va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lou Pitou va augmentar l'avantatge de lucer a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Geo Grozavu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Christopher Irlacher va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Geo Grozavu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Lou Pitou de lucer va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Noah Byriel va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Álvaro Ponce, que no va rendir al seu nivell habitual.