Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

est. gaucin (1339470) - Bruixots FC (489576) » 193615189: T25/J14/X

Liga 193615189 Información oficial sobre el partido 193615189 en Hattrick

10.01.2009 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / X.2073 (170400)

C.F. VAN Alineación oficial del equipo 'C.F. VAN' en el partido 0 - 7 Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido
0 - 1 Sebastián Oliveras (4')
0 - 2 Alejandro Gonzaga (13')
0 - 3 Sebastián Oliveras (35')
0 - 4 W?adek Kiel (61')
0 - 5 Carlos Daniel Astrada (63')
0 - 6 W?adek Kiel (82')
0 - 7 Alejandro Gonzaga (85')
C.F. VAN Alineación oficial del equipo 'C.F. VAN' en el partido 0 - 7 Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
C.F. VAN Alineación oficial del equipo 'C.F. VAN' en el partido 0 - 9 Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. VAN

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sandoa García Arrafán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Myfer Gálvez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Bruixots FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sebastián Oliveras va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 13 (Gol de penalti): Bruixots va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Alejandro Gonzaga va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Sebastián Oliveras va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Władek Kiel va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Bruixots.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Carlos Daniel Astrada va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Bruixots.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Władek Kiel de Bruixots va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Passaven 85 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alejandro Gonzaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Limay Martínez de Tejada de Bruixots va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Władek Kiel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bruixots va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Jover de Bruixots va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Després de 19 minuts, Bruixots va veure com el seu jugador Francisco Rodríguez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carlos Daniel Astrada entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Mikelats Balenziaga de Bruixots s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.