Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dadandy (437699) - panda tope (308820) » 193613721: T25/J11/X

Liga 193613721 Información oficial sobre el partido 193613721 en Hattrick

20.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / X.2047 (167302)

josema Alineación oficial del equipo 'josema' en el partido 0 - 5 panda tope Alineación oficial del equipo 'panda tope' en el partido
0 - 1 Alfonso Rodríguez (37')
0 - 2 Egieder Bergara (42')
0 - 3 Toni Rei (45')
0 - 4 José Tello (90')
0 - 5 Alejandro Mayor Grandes (90')
josema Alineación oficial del equipo 'josema' en el partido 0 - 5 panda tope Alineación oficial del equipo 'panda tope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
josema Alineación oficial del equipo 'josema' en el partido 0 - 9 panda tope Alineación oficial del equipo 'panda tope' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

josema

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 45 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de josema la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 209 Minuto 45 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alfonso Rodríguez, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a panda, però Pere Francesc Gimberna no va poder encertar el xut.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Enrique Sáinz Espuelas de josema va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Velasco de josema la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Al minut 90 de partit, el jugador Pere Francesc Gimberna de josema es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

panda tope

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Alfonso Rodríguez va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Egieder Bergara, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Toni Rei va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 45, i va fer pujar el 0 - 3 per a panda.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Tello de panda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 90 de partit.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de panda. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Mayor Grandes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): panda va estar a punt de marcar quan Laurent Boursin va fer una passada impressionant a Vidal Inverno, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de panda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Edgardo Fantoni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Toni Rei va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): En Diego Irarraín treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 90 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Semblava que Laurent Boursin s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alejandro Gálvez que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.