Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Invernalia UD (1461068) - vallibona (1593408) » 193582627: T25/J8/X

Liga 193582627 Información oficial sobre el partido 193582627 en Hattrick

29.11.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / X.1492 (166747)

F.C. Pollitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pollitos' en el partido 5 - 1 Club La Rioja Alineación oficial del equipo 'Club La Rioja' en el partido
Anssi Mikander (21') 1 - 0
1 - 1 Samuel Gerpe (69')
Julio Páramo (76') 2 - 1
Raúl Torrano (77') 3 - 1
Peter Sörensson (87') 4 - 1
Raúl Torrano (90') 5 - 1
F.C. Pollitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pollitos' en el partido 5 - 1 Club La Rioja Alineación oficial del equipo 'Club La Rioja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Pollitos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pollitos' en el partido 7 - 0 Club La Rioja Alineación oficial del equipo 'Club La Rioja' en el partido
Tiene mala suerte 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pollitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pollitos contenien la respiració mentre en Anssi Mikander s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pollitos contenien la respiració mentre en Julio Páramo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pollitos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Torrano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Peter Sörensson de Pollitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Torrano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Pollitos es va veure beneficiat per la polèmica al minut 2, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Víctor Llorens va relliscar al moment de fer el xut i el porter Mario César Quintero no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Torrano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Anssi Mikander una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Mario César Quintero va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Adrián Valduerteles va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Pollitos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Club La Rioja

Goles Goles

  • 107 Minuto 69 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Samuel Gerpe semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Rioja. Qui ho havia de dir! 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rui Pessoa es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Labadía de Rioja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Rafa Infante de Rioja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Jaime Esgueva de Rioja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Samuel Gerpe de Rioja va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Salvatierra va prendre el seu rol al minut 82.