Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. MISU (488034) - geral tunes (1456067) » 193452718: T25/J12/IX

Liga 193452718 Información oficial sobre el partido 193452718 en Hattrick

27.12.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / IX.1220 (176715)

LLoret Athletic Alineación oficial del equipo 'LLoret Athletic' en el partido 1 - 1 geral tunes Alineación oficial del equipo 'geral tunes' en el partido
Ireneusz Gabry? (31') 1 - 0
1 - 1 Jack Tornøe (35')
LLoret Athletic Alineación oficial del equipo 'LLoret Athletic' en el partido 1 - 1 geral tunes Alineación oficial del equipo 'geral tunes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LLoret Athletic Alineación oficial del equipo 'LLoret Athletic' en el partido 3 - 1 geral tunes Alineación oficial del equipo 'geral tunes' en el partido
Tiene mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLoret Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Ireneusz Gabryś va donar a Athletic un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ireneusz Gabryś, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ben Jourdain, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Verneri Ek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Malásquez de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ben Jourdain de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ireneusz Gabryś, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

geral tunes

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jack Tornøe va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 35 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raz Michaeli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a geral al minut 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juha-Pekka Tuomikoski de geral amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.