Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piston fcb (800792) - Jódar EMD (990736) » 193370576: T25/J1/VIII

Liga 193370576 Información oficial sobre el partido 193370576 en Hattrick

11.10.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VIII.1802 (179345)

Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido 0 - 3 sporting wanka Alineación oficial del equipo 'sporting wanka' en el partido
0 - 1 Edgar Fermil (3')
0 - 2 José Salanova (42')
0 - 3 Corrado Fernandez (58')
Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido 0 - 3 sporting wanka Alineación oficial del equipo 'sporting wanka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mallorquins al infern Alineación oficial del equipo 'Mallorquins al infern' en el partido 5 - 0 sporting wanka Alineación oficial del equipo 'sporting wanka' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallorquins al infern

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Lúcio Bacelar de Mallorquins va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Velimir Firić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gesuele Manenti estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Gesuele Manenti quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Mateus Cintra de Mallorquins es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 47, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Auguste Warfel no oblidarà el que li va passar durant el minut 50. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Domenic Furtmair no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Kaan Umul va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Mallorquins estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

sporting wanka

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Edgar Fermil que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Salanova.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip sporting va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Corrado Fernandez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sören Oskarsson de sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.