Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Screamers From Hell (776606) - Gatopardos F.C. (1367818) » 193325162: T25/J2/VIII

Liga 193325162 Información oficial sobre el partido 193325162 en Hattrick

18.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VIII.991 (54792)

cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 2 - 1 atlético de soslayo Alineación oficial del equipo 'atlético de soslayo' en el partido
0 - 1 Bep van der Looi (25')
Agapito Murcia (48') 1 - 1
Samuel Macedonia (89') 2 - 1
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 2 - 1 atlético de soslayo Alineación oficial del equipo 'atlético de soslayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 1 - 6 atlético de soslayo Alineación oficial del equipo 'atlético de soslayo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cafres

Goles Goles

  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Agapito Murcia sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 48 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a cafres va ser Samuel Macedonia.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Bep van der Looi va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Javier Martínez Castro va xutar a fora.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): cafres va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Julián Medina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agapito Murcia de cafres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Macedonia de cafres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atlético de soslayo

Goles Goles

  • 136 Minuto 25 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Julián Medina encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Bep van der Looi anotar per a Soslayo el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Rhys Gillanders va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diamantino Ferraz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Diamantino Ferraz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rhys Gillanders no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 26 (Ocasión de falta): Fredrik Ingelborn va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aloïs Colard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Bruno Pais va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diamantino Ferraz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Vladan Vukić quasi marca en una jugada assajada de córner que André de Sousa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fredrik Ingelborn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en André de Sousa de Soslayo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.