Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

emigrados (1339028) - Barcelona Yellow Jackets (776678) » 193317860: T25/J10/VIII

Liga 193317860 Información oficial sobre el partido 193317860 en Hattrick

13.12.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VIII.860 (54661)

bautxos Alineación oficial del equipo 'bautxos' en el partido 0 - 2 Tobarra de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Tobarra de la Mancha' en el partido
0 - 1 Manel Tolosa Carrión (54')
0 - 2 Manel Tolosa Carrión (78')
bautxos Alineación oficial del equipo 'bautxos' en el partido 0 - 2 Tobarra de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Tobarra de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bautxos Alineación oficial del equipo 'bautxos' en el partido 1 - 1 Tobarra de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Tobarra de la Mancha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bautxos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Angelo Sabbioni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Abel Dix es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jaime Martínez Santa.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Jaime Martínez Santa va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de bautxos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Manuel Curvello semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tobarra de la Mancha

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): Tobarra agafava avantatge al minut 54 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manel Tolosa Carrión amb mestria.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Manel Tolosa Carrión de Tobarra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tobarra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jorge Oliver, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jermaine Scott que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Jorge Oliver quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Enrico Secci va marcar al minut 53 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enrico Secci es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mattias Lannerman de Tobarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abaigar Garrastazu de Tobarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.