Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - huelma F.C (995086) » 193273113: T25/J10/VIII

Liga 193273113 Información oficial sobre el partido 193273113 en Hattrick

13.12.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VIII.61 (53862)

campanar f.c Alineación oficial del equipo 'campanar f.c' en el partido 6 - 0 el_zoologico Alineación oficial del equipo 'el_zoologico' en el partido
Florencio Meydac (30') 1 - 0
Germán Alonso Mañes (34') 2 - 0
Viriato Barreiro (38') 3 - 0
Germán Alonso Mañes (68') 4 - 0
James Fitzpatrick (73') 5 - 0
Paco Pepe Mouré Romanillos (79') 6 - 0
campanar f.c Alineación oficial del equipo 'campanar f.c' en el partido 6 - 0 el_zoologico Alineación oficial del equipo 'el_zoologico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
campanar f.c Alineación oficial del equipo 'campanar f.c' en el partido 9 - 0 el_zoologico Alineación oficial del equipo 'el_zoologico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campanar f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Florencio Meydac de campanar aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, campanar va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Germán Alonso Mañes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del campanar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Viriato Barreiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan campanar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Germán Alonso Mañes des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de campanar van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes James Fitzpatrick augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Paco Pepe Mouré Romanillos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Jake Dolan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Viriato Barreiro quasi marca en una jugada assajada de córner que José Rafael Rovere havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del campanar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Florencio Meydac, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Viriato Barreiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Germán Alonso Mañes de campanar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Imre Pálffy.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Florencio Meydac se sentia fresc com una rosa.

el_zoologico

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier García de la Cuesta de el_zoologico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Javier García de la Cuesta de el_zoologico per doble groga al minut 84.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Sergio Zúñiga Guzmán, que no va rendir al seu nivell habitual.