Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taboada F.S (773629) - los alvaritos (993439) » 193261676: T25/J6/VII

Liga 193261676 Información oficial sobre el partido 193261676 en Hattrick

15.11.2008 15:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / VII.881 (38917)

Los Chunguis Alineación oficial del equipo 'Los Chunguis' en el partido 0 - 3 guantes rojos Alineación oficial del equipo 'guantes rojos' en el partido
0 - 1 Zito Billen (47')
0 - 2 Zito Billen (57')
0 - 3 Fred Stammers (80')
Los Chunguis Alineación oficial del equipo 'Los Chunguis' en el partido 0 - 3 guantes rojos Alineación oficial del equipo 'guantes rojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Chunguis Alineación oficial del equipo 'Los Chunguis' en el partido 1 - 3 guantes rojos Alineación oficial del equipo 'guantes rojos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chunguis

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Chunguis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Doru Stanciu del Chunguis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Doru Stanciu va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Cecil Mehler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Chunguis Petri Tarvainen quasi va assolir l'empat al minut 48 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Al minut 11, Samuel Vicente Cairada de Chunguis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Miquel Barberà va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Chunguis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ádám Forrai va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Patxi Enatarriaga.
  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): Després de 48 minuts jugats, Miquel Barberà es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Brandán Covelas.

guantes rojos

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): guantes agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Zito Billen amb mestria.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Zito Billen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a guantes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fred Stammers es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del guantes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Niv Lev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Itay Tzalik va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Antonio Tarruella va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Jastrzębowski.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Sidenblom.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niv Lev de guantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Cecil Mehler es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Zebensui Urraca.