Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCEDAD FEMENINA (774974) - Toxic'S (490757) » 193209861: T25/J3/VI

Liga 193209861 Información oficial sobre el partido 193209861 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VI.980 (15298)

susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 2 - 1 DoblePitu Alineación oficial del equipo 'DoblePitu' en el partido
Wayne Marquis (23') 1 - 0
1 - 1 Jason Odewald (56')
Wayne Marquis (58') 2 - 1
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 2 - 1 DoblePitu Alineación oficial del equipo 'DoblePitu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 2 - 0 DoblePitu Alineación oficial del equipo 'DoblePitu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

susitocobisero

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Wayne Marquis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 58 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Wayne Marquis llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Raymond Shell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de susitocobisero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): susitocobisero va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Wayne Marquis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Crespi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Rafel Mainez García gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pekka Levänen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

DoblePitu

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de DoblePitu van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Jason Odewald.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Francis Delaplace va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Max Paulsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yisgav Keren va ridiculitzar a en Raymond Shell amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): DoblePitu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Addison Cañas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DoblePitu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francis Delaplace va sortir desviat a la dreta de la porteria.