Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borocity (772311) - Ratinis F.C. (310206) » 193201623: T25/J1/VI

Liga 193201623 Información oficial sobre el partido 193201623 en Hattrick

11.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / VI.833 (15151)

piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido 1 - 2 Ratinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratinis F.C.' en el partido
0 - 1 Diego Campofrío (28')
Joakim Hoftun (40') 1 - 1
1 - 2 Diego Campofrío (72')
piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido 1 - 2 Ratinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratinis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido 4 - 1 Ratinis F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratinis F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piedrafita f.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, piedrafita aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Joakim Hoftun va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): piedrafita va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joakim Hoftun va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel José Lucchesi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abel Sastrón de piedrafita es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yamin Najaati de piedrafita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Yamin Najaati se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Abel Sastrón no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Santiago Pardo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Ratinis F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Diego Campofrío quedar desmarcat i marcar per a Ratinis al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 72, quan Diego Campofrío va posar els visitants Ratinis per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): José Esteban Cacho de Ratinis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Thomas Borgerberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Campofrío va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Esteban Cacho.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Nicholas Domabyl de Ratinis va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gilberto Venegas va entrar en el seu lloc.