Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R Valladolid (311055) - Libertaad!! F.C. (799785) » 193158113: T25/J2/VI

Liga 193158113 Información oficial sobre el partido 193158113 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / VI.56 (14374)

Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 5 - 1 Libertaad!! F.C. Alineación oficial del equipo 'Libertaad!! F.C.' en el partido
Rik Wils (37') 1 - 0
1 - 1 Rinat Kuchma (40')
Rik Wils (44') 2 - 1
Udi Kashani (51') 3 - 1
Nicolás Vilaverde (62') 4 - 1
Mark Lidbury (74') 5 - 1
Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 5 - 1 Libertaad!! F.C. Alineación oficial del equipo 'Libertaad!! F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bigues i Riells Alineación oficial del equipo 'Bigues i Riells' en el partido 2 - 0 Libertaad!! F.C. Alineación oficial del equipo 'Libertaad!! F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bigues i Riells

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Bigues va posar-se per davant 1 - 0 al minut 37, quan Rik Wils va llançar una pena màxima perfectament.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): Bigues va agafar avantatge al minut 44 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Rik Wils fent així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Udi Kashani de Bigues va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Bigues va augmentar la diferència quan Nicolás Vilaverde no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Bigues va augmentar la diferència quan Mark Lidbury no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, Rik Wils gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Raiko Ülenõmm va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lutz Aldag. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Nicolás Vilaverde, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xuan Borreguero de Bigues es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mark Lidbury de Bigues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Semblava que Gerardo Andreau s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Mark Lidbury de Bigues va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Romel Kuusmaa va prendre el seu rol al minut 82.

Libertaad!! F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Libertad el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rinat Kuchma va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Libertad va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Rinat Kuchma va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xuan Borreguero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergio Armendáriz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Camasobras de Libertad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Julián Cocón ocupà el lloc d'en Pepijn Knopper al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Libertad quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ernesto Camasobras va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Saverio Tessari probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gonzalo García-Puerta ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.