Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Peacemakers (120473) - Tropikal Fruit (121094) » 193143899: T25/J5/V

Liga 193143899 Información oficial sobre el partido 193143899 en Hattrick

08.11.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / V.58 (5571)

Elfos team Alineación oficial del equipo 'Elfos team' en el partido 2 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 Armando Remin (6')
Tancredo Canals (14') 1 - 1
Tor Wedbom (27') 2 - 1
2 - 2 José Mercado (32')
Elfos team Alineación oficial del equipo 'Elfos team' en el partido 2 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elfos team Alineación oficial del equipo 'Elfos team' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elfos team

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Teemu Imponen de Elfos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tancredo Canals, que no va perdonar.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tor Wedbom de Elfos aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tancredo Canals. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tor Wedbom va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Elfos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ambrosio Yáñez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter César Pacheco.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Elfos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tancredo Canals ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kamil Ludvík va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filipe Vieira de Elfos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Armando Remin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de Tropikal va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Mercado va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Borys Wrótniak, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tropikal van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Pablo Díez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Armando Remin de Tropikal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Adolfo Sebastián que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.