Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - malagaincha (315575) » 193143894: T25/J3/V

Liga 193143894 Información oficial sobre el partido 193143894 en Hattrick

25.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / V.58 (5571)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 6 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
José Mercado (21') 1 - 0
Danilo Lauria (23') 2 - 0
Petre Georgescu (64') 3 - 0
Pablo Díez (66') 4 - 0
Pablo Díez (77') 5 - 0
Pablo Díez (87') 6 - 0
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 6 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 10 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
Es un cenizo 9.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 21 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan José Mercado llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Danilo Lauria va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Petre Georgescu es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Pablo Díez va augmentar l'avantatge de Tropikal a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo Díez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Tropikal.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tropikal va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Díez va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Tropikal es va veure beneficiat per la polèmica al minut 6, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però José Mercado va relliscar al moment de fer el xut i el porter Miguel Ángel Cantón no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Armando Remin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tropikal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Danilo Lauria de Tropikal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Petre Georgescu de Tropikal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Petre Georgescu de Tropikal per doble groga al minut 74.

San Mateo United

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jan Figenschow va marxar de José Mercado en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de United van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Janne Kähkönen de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Paco Ascarza va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de United estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.