Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PapitosFC (799710) - Estrella de Madrid (125142) » 193139437: T25/J9/IV

Liga 193139437 Información oficial sobre el partido 193139437 en Hattrick

06.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / IV.42 (3465)

Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 0 - 3 Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido
0 - 1 Sven Börjesson (14')
0 - 2 Jesús Camins (77')
0 - 3 Jesús Camins (86')
Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 0 - 3 Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 1 - 1 Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaungoikoak

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Jaakko Jerkku va sortir coix del terreny de joc, substituït per Plamen Alexov. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Marcos Moreno Vidal es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Estrella van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Sven Börjesson.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Plamen Alexov s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Jesús Camins, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Estrella el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Camins va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Estrella sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonçalo Costa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Peter Querejeta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fernando Leal s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Querejeta de Estrella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.