Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los intokables (485768) - chachiruli (310483) » 193139275: T25/J11/IV

Liga 193139275 Información oficial sobre el partido 193139275 en Hattrick

20.12.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / IV.39 (3462)

The Sewers Alineación oficial del equipo 'The Sewers' en el partido 2 - 5 RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido
0 - 1 Narcís Rodríguez (7')
0 - 2 Salvador Robres (32')
José María Amezcua (38') 1 - 2
1 - 3 Sergio Bernat (39')
1 - 4 Sergio Bernat (59')
Jerardo Quilempan (69') 2 - 4
2 - 5 Alejandro Bravo (88')
The Sewers Alineación oficial del equipo 'The Sewers' en el partido 2 - 5 RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Sewers Alineación oficial del equipo 'The Sewers' en el partido 2 - 3 RCD Zeppelin Alineación oficial del equipo 'RCD Zeppelin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Sewers

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en José María Amezcua trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Jerardo Quilempan es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Sewers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jorge Duque la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José María Amezcua que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ignacio Escalada va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Sewers van sortir al contraatac al minut 84, però José María Amores va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Duque.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jerardo Quilempan s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

RCD Zeppelin

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zep prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Narcís Rodríguez.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Salvador Robres va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Sergio Bernat de Zep va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alejandro Bravo va anar directament als peus de Sergio Bernat que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Alejandro Bravo va augmentar l'avantatge de Zep a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Zep quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Bernat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Raúl Loret de Zep va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Guillermo Tuñón va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.