Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ganimedes (49328) - Los Nihilistas (435287) » 193138569: T25/J2/IV

Liga 193138569 Información oficial sobre el partido 193138569 en Hattrick

18.10.2008 14:00:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / IV.27 (3450)

Ganimedes Alineación oficial del equipo 'Ganimedes' en el partido 1 - 2 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
Pablo Valcarcel (44') 1 - 0
1 - 1 Abraham de Membiela (52')
1 - 2 Javier Romero (64')
Ganimedes Alineación oficial del equipo 'Ganimedes' en el partido 1 - 2 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ganimedes Alineación oficial del equipo 'Ganimedes' en el partido 1 - 5 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ganimedes

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ganimedes va ser Pablo Valcarcel.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ganimedes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Valentín Loroño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Ganimedes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Valcarcel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Rexinaldo Janeiro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Joan Solana Marín va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Miquel Comín no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

galicopy F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Antonio Cayero és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Abraham de Membiela perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Galicopy eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 64, Javier Romero va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Galicopy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oscar Mesco va desviar el xut final de José Lloria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Lloria ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alberto Grilou no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.