Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shotokan C.F. (314928) - Abrazafarolas 2.0 (779614) » 186759788: T24/R3

Copa 186759788 Información oficial sobre el partido 186759788 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 1 - 3 Sportiva racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 1 - 4 Sportiva racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shotokan C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miguel Rúa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Shotokan es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fermín Tablada va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Fermín Tablada va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Shotokan va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fermín Tablada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miquel Costa hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Svatopluk Halfar de Shotokan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 35 va fer que Vaggos Stathatos de Shotokan hagués d'abandonar el terreny de joc. José Alonso va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Sportiva racing Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 32 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Àlex Delgado marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sportiva prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Vivencio Díaz.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Brent Farrow va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vivencio Díaz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Manlio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Natalio Iglesias estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Higueras de Sportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Lars Lynge Vinkler de Sportiva s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.