Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hhandy (30548) - Doctor Club (1588272) » 177953532: T24/J5/X

Liga 177953532 Información oficial sobre el partido 177953532 en Hattrick

19.07.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / X.1890 (167145)

parkesito F C Alineación oficial del equipo 'parkesito F C' en el partido 1 - 4 las cuartas Alineación oficial del equipo 'las cuartas' en el partido
0 - 1 Cesare Butterini (27')
0 - 2 José Valladares (35')
Christian Noss (44') 1 - 2
1 - 3 Paco García de Burunda (45')
1 - 4 Darnell Schuster (65')
parkesito F C Alineación oficial del equipo 'parkesito F C' en el partido 1 - 4 las cuartas Alineación oficial del equipo 'las cuartas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
parkesito F C Alineación oficial del equipo 'parkesito F C' en el partido 0 - 2 las cuartas Alineación oficial del equipo 'las cuartas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parkesito F C

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Armand Cutanda va pentinar un córner cap al segon pal que Christian Noss va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): parkesito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fabrizio Rizzato va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Hadad Kaleel Bin-Mustafa no oblidarà el que li va passar durant el minut 59. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hadad Kaleel Bin-Mustafa de parkesito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christian Noss de parkesito es va guanyar la targeta groga merescudament.

las cuartas

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alejandro Caba va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Cesare Butterini la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a cuartas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que José Valladares es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Paco García de Burunda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 45, i va fer pujar el 1 - 3 per a cuartas.
  • 136 Minuto 65 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Hadad Kaleel Bin-Mustafa s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Darnell Schuster, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Cesare Butterini marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en José Valladares que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paco García de Burunda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Cesare Butterini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florin Postelnicu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Darnell Schuster, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. cuartas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): José Valladares quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florin Postelnicu, però la pilota va topar amb el travesser.