Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Pardinyes C.F (1457059) » 177931235: T24/J4/X

Liga 177931235 Información oficial sobre el partido 177931235 en Hattrick

12.07.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / X.1492 (166747)

peñita_26 Alineación oficial del equipo 'peñita_26' en el partido 0 - 2 Vespas F. C. Alineación oficial del equipo 'Vespas F. C.' en el partido
0 - 1 Lolo Linares Saiz (21')
0 - 2 Guillaume Gaignon (24')
peñita_26 Alineación oficial del equipo 'peñita_26' en el partido 0 - 2 Vespas F. C. Alineación oficial del equipo 'Vespas F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
peñita_26 Alineación oficial del equipo 'peñita_26' en el partido 0 - 3 Vespas F. C. Alineación oficial del equipo 'Vespas F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peñita_26

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Agustín va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Domínguez de peñita_26 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Fuco Xaneiro de peñita_26 va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Haitz Zuzuarregi va prendre el seu rol al minut 9.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Jaime Velzunza de peñita_26 va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pol Veí va prendre el seu rol al minut 32.
  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Haitz Zuzuarregi, jugador de peñita_26, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 54. Josep Graupera, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Vespas F. C.

Goles Goles

  • 107 Minuto 21 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vespas, gràcies a les conegudes canonades d'en Lolo Linares Saiz, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Vespas va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Guillaume Gaignon va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vespas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Velando, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Vespas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Reguero va desviar el xut final de Lolo Linares Saiz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Diego Redondo es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alassane Thiombane va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Redondo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Redondo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hugo Aunes Melchor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lolo Linares Saiz de Vespas es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.