Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carlachang10 (122425) - Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D. (1456651) » 177798688: T24/J6/IX

Liga 177798688 Información oficial sobre el partido 177798688 en Hattrick

26.07.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / IX.1173 (176668)

Real Limpias Alineación oficial del equipo 'Real Limpias' en el partido 1 - 3 pulpigol Alineación oficial del equipo 'pulpigol' en el partido
0 - 1 Antonio Lotto (16')
0 - 2 Georgi Karadimov (39')
0 - 3 Oleguer Guillem (70')
Claudio Javier Levi (72') 1 - 3
Real Limpias Alineación oficial del equipo 'Real Limpias' en el partido 1 - 3 pulpigol Alineación oficial del equipo 'pulpigol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Limpias Alineación oficial del equipo 'Real Limpias' en el partido 2 - 2 pulpigol Alineación oficial del equipo 'pulpigol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Limpias

Goles Goles

  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Limpias el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Claudio Javier Levi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yves Haag va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Tomás Cagigas aquest no va estar a l'altura.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Yves Haag hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sjoerd Maalderink. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martial Guedon.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Georgiy Zhidkonozhchenko de Limpias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Rodríguez de Limpias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Alfonso Sigardo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Casademunt.

pulpigol

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pulpigol prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antonio Lotto.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Georgi Karadimov, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Oleguer Guillem de pulpigol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damian Bujak estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mauricio Coiro, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Israel Araujo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antonio Lotto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Israel Araujo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Josep Molins, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Luis Domingo Silvela de pulpigol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Sjoerd Maalderink va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pulpigol es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.