Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernán-Núñez (1332745) - barça5 (436766) » 177665733: T24/J4/VIII

Liga 177665733 Información oficial sobre el partido 177665733 en Hattrick

12.07.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VIII.847 (54648)

MosquisFC Alineación oficial del equipo 'MosquisFC' en el partido 1 - 2 SUARTIN C.F. Alineación oficial del equipo 'SUARTIN C.F.' en el partido
Tony Villalobos (12') 1 - 0
1 - 1 Esteban López Ulla (23')
1 - 2 Vicente Moncada Luna (83')
MosquisFC Alineación oficial del equipo 'MosquisFC' en el partido 1 - 2 SUARTIN C.F. Alineación oficial del equipo 'SUARTIN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MosquisFC Alineación oficial del equipo 'MosquisFC' en el partido 0 - 1 SUARTIN C.F. Alineación oficial del equipo 'SUARTIN C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MosquisFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tony Villalobos de MosquisFC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Paco Schöneberger quasi dona a MosquisFC l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): MosquisFC van sortir al contraatac al minut 82, però Mathis Olefs va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niko Kopsala es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Niko Kopsala va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

SUARTIN C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Esteban López Ulla que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vicente Moncada Luna va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Vicente Moncada Luna de SUARTIN, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Lluch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Miquel Portella de SUARTIN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Jaime Peña Bermudo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SUARTIN es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.