Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carabassolandia culé (439553) - Fewis C. F. (1339847) » 177593043: T24/J4/VII

Liga 177593043 Información oficial sobre el partido 177593043 en Hattrick

12.07.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VII.573 (38609)

Carabassolandia culé Alineación oficial del equipo 'Carabassolandia culé' en el partido 1 - 3 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
0 - 1 Hans-Frits Borgsteede (10')
0 - 2 Sa?a Pu?in (18')
Leandro Carqueja (50') 1 - 2
1 - 3 Silverio Evangelista (67')
Carabassolandia culé Alineación oficial del equipo 'Carabassolandia culé' en el partido 1 - 3 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carabassolandia culé Alineación oficial del equipo 'Carabassolandia culé' en el partido 1 - 1 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carabassolandia culé

Goles Goles

  • 104 Minuto 50 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Carabassolandia al minut 50. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Leandro Carqueja va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Luis Alcalde va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Quentin Muret de Carabassolandia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 17, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Quentin Muret va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 35 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Leandro Carqueja va ridiculitzar a en Léo Derambure amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaizka Deslluc de Carabassolandia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hans-Frits Borgsteede va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mateusz Boruta sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Saša Pušin que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Silverio Evangelista de Fewis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aljoša Grbac. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.