Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piniteam (800667) - los esponjas (771952) » 177572869: T24/J1/VII

Liga 177572869 Información oficial sobre el partido 177572869 en Hattrick

21.06.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VII.213 (38249)

Coreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Coreses F.C.' en el partido 4 - 1 los esponjas Alineación oficial del equipo 'los esponjas' en el partido
0 - 1 Diego Breccia (21')
Tobi Eisenbarth (28') 1 - 1
Ignacio Mercado (42') 2 - 1
Oswald Verstraete (57') 3 - 1
Marcus Helved Laursen (72') 4 - 1
Coreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Coreses F.C.' en el partido 4 - 1 los esponjas Alineación oficial del equipo 'los esponjas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coreses F.C. Alineación oficial del equipo 'Coreses F.C.' en el partido 2 - 0 los esponjas Alineación oficial del equipo 'los esponjas' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coreses F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Tobi Eisenbarth s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Ignacio Mercado va donar a Coreses un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Coreses va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Oswald Verstraete va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcus Helved Laursen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Coreses.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marcus Helved Laursen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Oswald Verstraete gairebé va marcar per a Coreses des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Medina de Coreses es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Tobi Eisenbarth va sortir coix del terreny de joc, substituït per Hans-Bernhard Hammerstein. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Odd Stensland ocupà el lloc d'en Gabriel Guardia al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Coreses quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

los esponjas

Goles Goles

  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Tobi Eisenbarth va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Diego Breccia se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 21 per a esponjas.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 45 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fernando Carioca va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tobias Holdert, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Tobias Holdert va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jens Peter Bisgaard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tobias Holdert de esponjas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Ballesteros de esponjas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Per Pettersson ocupà el lloc d'en Luis Cortés al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de esponjas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Santiago Ballesteros semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en José Fabiani ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.