Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Dagoro (994511) - Football Celebrities (123401) » 177548809: T24/J7/VI

Liga 177548809 Información oficial sobre el partido 177548809 en Hattrick

02.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VI.807 (15125)

Real Dagoro Alineación oficial del equipo 'Real Dagoro' en el partido 0 - 1 Arenas Forever Alineación oficial del equipo 'Arenas Forever' en el partido
0 - 1 Tomas Åhnskär (65')
Real Dagoro Alineación oficial del equipo 'Real Dagoro' en el partido 0 - 1 Arenas Forever Alineación oficial del equipo 'Arenas Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Dagoro Alineación oficial del equipo 'Real Dagoro' en el partido 1 - 0 Arenas Forever Alineación oficial del equipo 'Arenas Forever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dagoro

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Dagoro va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Gian Maria Sinico va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En György Pádár del Dagoro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Al minut 45 es va veure una gran oportunitat per a Dagoro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Ercilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Marani del Dagoro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): György Pádár de Dagoro es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adorján Sályi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Gian Maria Sinico de Dagoro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georges Vergne de Dagoro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Francisco Ercilla va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Arenas Forever

Goles Goles

  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tomas Åhnskär al minut 65 va permetre a Forever prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Forever van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Bong-Woon Jung no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Forever va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lo Harmsma va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Rudolf Meßner va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tomas Åhnskär, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.