Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betisuisse (487832) - Tropikal Fruit (121094) » 177524600: T24/J3/VI

Liga 177524600 Información oficial sobre el partido 177524600 en Hattrick

05.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VI.375 (14693)

Real Betisuisse Alineación oficial del equipo 'Real Betisuisse' en el partido 0 - 5 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 José Mercado (26')
0 - 2 Armando Remin (53')
0 - 3 Pablo Díez (61')
0 - 4 Ignacio Bustos (64')
0 - 5 Pablo Díez (69')
Real Betisuisse Alineación oficial del equipo 'Real Betisuisse' en el partido 0 - 5 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Betisuisse Alineación oficial del equipo 'Real Betisuisse' en el partido 0 - 3 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betisuisse

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Clemens Estner de Betisuisse va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): El jugador de Betisuisse Daniel Morales va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Peter Östblom va entrar en el seu lloc.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En José Mercado va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Armando Remin de Tropikal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Adolfo Sebastián va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pablo Díez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Ignacio Bustos va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Díez, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ignacio Bustos de Tropikal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Feliks Jurasz de Tropikal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Tropikal quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Benito va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pablo Díez es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Armando Remin de Tropikal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Adolfo Sebastián de Tropikal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.