Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dardos (314160) - Toribio FC (49348) » 177496668: T24/J5/V

Liga 177496668 Información oficial sobre el partido 177496668 en Hattrick

19.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / V.132 (5645)

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 2 - 0 Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido
Luis Pablo Costa (30') 1 - 0
Yariv Va'aknin (51') 2 - 0
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 2 - 0 Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 5 - 1 Sickboy_HeO F.C. Alineación oficial del equipo 'Sickboy_HeO F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Luis Pablo Costa de Dardos, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yariv Va'aknin va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Dardos va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Luis Pablo Costa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Pablo Costa per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Edgar Ripollés va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Creto Chenlo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Edgar Ripollés va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Anisio Quiñones gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edgar Ripollés va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Pablo Costa de Dardos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Després de 59 minuts, Dardos va veure com el seu jugador Alejandro Covarrubias havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Herbert Jovanovic entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Yariv Va'aknin se sentia fresc com una rosa.

Sickboy_HeO F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sickboy_HeO, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Alexander Klinggräff va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Sickboy_HeO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Miguel Ângelo Vieira va quedar-se sol davant el porter Alejandro Covarrubias, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Thorin Márquez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Manuel Agrait.