Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPFC Jaguars (30970) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 177484669: T24/J2/II

Liga 177484669 Información oficial sobre el partido 177484669 en Hattrick

28.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / II.2 (3405)

Los Piperos FC Alineación oficial del equipo 'Los Piperos FC' en el partido 1 - 3 C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido
0 - 1 Arwin Idinger (3')
0 - 2 Juan Pedro Sanpedro (11')
Alfonso Bande (12') 1 - 2
1 - 3 Juan Pedro Sanpedro (19')
Los Piperos FC Alineación oficial del equipo 'Los Piperos FC' en el partido 1 - 3 C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Piperos FC Alineación oficial del equipo 'Los Piperos FC' en el partido 1 - 3 C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piperos FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 12 (Gol por el centro): El Piperos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alfonso Bande es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Alfonso Bande es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ghijsbrecht Heymans.

C.F. Juventus

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arwin Idinger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Juan Pedro Sanpedro era molt més ràpid que el defensa Jesús Alberto Marrón. Al minut 11, el jugador de Juventus va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Juan Pedro Sanpedro va augmentar l'avantatge de Juventus a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): José María Yanguas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després de 18 minuts, José María Yanguas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ruimán Martínez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José María Yanguas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Francesc Fontarnau va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ruimán Martínez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Ruimán Martínez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José María Yanguas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.