Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fox hound new generation (118337) - Instinto Animal (48103) » 174820106: T24/R1

Copa 174820106 Información oficial sobre el partido 174820106 en Hattrick

18.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

acrollam Alineación oficial del equipo 'acrollam' en el partido 2 - 3 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
acrollam Alineación oficial del equipo 'acrollam' en el partido 1 - 5 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

acrollam

Goles Goles

  • 101 Minuto 45 (Gol por el centro): El acrollam no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Kalle Vähäkangas es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Gaetano Rensink entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al acrollam, un peu providencial d'en Ambrosio Somilleira va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): El acrollam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Kalle Vähäkangas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kalle Vähäkangas hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aitor González va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kalle Vähäkangas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): acrollam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pascal Le Morvan no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ambrosio Somilleira al camp.
  • 090 Minuto 45 (Tirita): Passats 45 minuts de joc, en Eduardo Santiago de acrollam va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Bjørn Hanstensen es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alex Horta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Instinto Animal

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Branislav Kettner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Animales.
  • 182 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicola Runfolo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Animales el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pierluigi Canegallo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Rembrandt Companjen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Branislav Kettner va estar a punt de posar per davant a Animales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cristoph Gioka va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Higuita.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rembrandt Companjen de Animales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Tim Ståhlhall, jugador de Animales, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 45. Diego Franks, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.