Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.MADRILE (1332260) - Los Naranjitos (491991) » 174809125: T24/R1

Copa 174809125 Información oficial sobre el partido 174809125 en Hattrick

18.06.2008 12:45:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Losonce Alineación oficial del equipo 'Losonce' en el partido 3 - 8 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Losonce Alineación oficial del equipo 'Losonce' en el partido 1 - 0 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Losonce

Goles Goles

  • 100 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Yiannis Kiskampanis anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Losonce s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rustam Shakerov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 52 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Losonce va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Yiannis Kiskampanis, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Midus Varenovas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Losonce.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcus Parnell de Losonce va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Losonce Yiannis Kiskampanis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Cacho Acuña. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carles Prats, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cacho Acuña va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Losonce i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Losonce Fernando de la Venta va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Abdellah Mazin Musa xutant per a Losonce va fer anar la pilota just on la volia, però Cacho Acuña, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Anton Gribovskiy xutant per a Losonce va fer anar la pilota just on la volia, però Cacho Acuña, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Naranjitos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Glenn Verkuil.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Naranjitos sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, José Oliveira va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Alper Günalp de Naranjitos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Oliveira de Naranjitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Alper Günalp de Naranjitos li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Anacleto García Richter posant el 3 - 4 a l'electrònic.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Naranjitos Nicanor Domínguez va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Anacleto García Richter va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 5
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Nils-Alexander Haggennmiller de Naranjitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anacleto García Richter en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Cornelius Roggenhorst de Naranjitos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anacleto García Richter en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Glenn Verkuil anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 8 per a Naranjitos.