Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barbecho (773148) - Badalona94 C.F (121198) » 170616983: T23/R2

Copa 170616983 Información oficial sobre el partido 170616983 en Hattrick

05.03.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

barbecho Alineación oficial del equipo 'barbecho' en el partido 2 - 0 RCD Helmántico Alineación oficial del equipo 'RCD Helmántico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
barbecho Alineación oficial del equipo 'barbecho' en el partido 0 - 3 RCD Helmántico Alineación oficial del equipo 'RCD Helmántico' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barbecho

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): barbecho, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Saltuk Buğra Rebi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Medárd József va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 40 de joc. David Pochon es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

RCD Helmántico

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Carlos Manuel Meldi al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlos Hormigón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Helmántico havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Cálico Domínguez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 53 en Carlos Hormigón va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Miguel Acuri va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Óscar Cabrera quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Miguel Acuri va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Peñalosa de Helmántico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Juan Carlos Villa, de Helmántico, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Óscar Cabrera el va substituir.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Ilppo Määtänniemi de Helmántico va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Carlos Hormigón tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.