Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

talme (1434219) - Simitar Atlètic (438384) » 162270892: T23/J9/X

Liga 162270892 Información oficial sobre el partido 162270892 en Hattrick

26.04.2008 14:20:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / X.2506 (170833)

Old Skoria Alineación oficial del equipo 'Old Skoria' en el partido 0 - 2 Athletic Barcelona F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona F.C.' en el partido
0 - 1 Joanot Margarit (5')
0 - 2 Pep Torelló (28')
Old Skoria Alineación oficial del equipo 'Old Skoria' en el partido 0 - 2 Athletic Barcelona F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Old Skoria Alineación oficial del equipo 'Old Skoria' en el partido 0 - 5 Athletic Barcelona F.C. Alineación oficial del equipo 'Athletic Barcelona F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Skoria

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Hüseyin Bekdil va disposar d'una bona oportunitat al minut 57, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Zerafa de Skoria es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Álvaro Soriano de Skoria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hüseyin Bekdil no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Athletic Barcelona F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joanot Margarit va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Passaven 28 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Pep Torelló va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Pep Torelló de Barcelona va fallar un penal al minut 21, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martín Viota. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Alzina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 47 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Palmas Miranda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pep Torelló estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Julio Maldonado va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ömer Lütfi Aytan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Pep Torelló va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.