Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prorecrehuelva F.C. (991877) - Molinas Team CF (1580625) » 162150033: T23/J8/X

Liga 162150033 Información oficial sobre el partido 162150033 en Hattrick

19.04.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / X.348 (96431)

Prorecrehuelva F.C. Alineación oficial del equipo 'Prorecrehuelva F.C.' en el partido 3 - 2 Tokino F.C. Alineación oficial del equipo 'Tokino F.C.' en el partido
0 - 1 Francisco Vera (17')
0 - 2 Alberto Sole (34')
Jaime Abaurrea (71') 1 - 2
Leopoldo Demarchi (73') 2 - 2
Alejandro Cegastia (76') 3 - 2
Prorecrehuelva F.C. Alineación oficial del equipo 'Prorecrehuelva F.C.' en el partido 3 - 2 Tokino F.C. Alineación oficial del equipo 'Tokino F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Prorecrehuelva F.C. Alineación oficial del equipo 'Prorecrehuelva F.C.' en el partido 4 - 0 Tokino F.C. Alineación oficial del equipo 'Tokino F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prorecrehuelva F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 71 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Jaime Abaurrea va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 del partit, el jugador Leopoldo Demarchi de Prorecrehuelva va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Prorecrehuelva va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Alejandro Cegastia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Amb 12 minuts disputats, Jaime Abaurrea gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Paolo Cambareri va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Pablo César Drake va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Soydan Akagündüz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Jaime Abaurrea va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Soydan Akagündüz de Prorecrehuelva va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Prorecrehuelva va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jaime Abaurrea va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Cegastia de Prorecrehuelva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Prorecrehuelva va fer una substitució al minut 29. Hugo Guadiana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julián Zúñiga Mendoza.

Tokino F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Francisco Vera va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Metodi Toshev va pentinar un córner cap al segon pal que Alberto Sole va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hugo Guadiana va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.