Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lospablitos (119518) - Celtic Hospitalet (49086) » 162117888: T23/J7/IX

Liga 162117888 Información oficial sobre el partido 162117888 en Hattrick

12.04.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / IX.1822 (177317)

Harrikarte Alineación oficial del equipo 'Harrikarte' en el partido 3 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Nil Bassat (10') 1 - 0
Nil Bassat (19') 2 - 0
Gregor Diallo (58') 3 - 0
Harrikarte Alineación oficial del equipo 'Harrikarte' en el partido 3 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Harrikarte Alineación oficial del equipo 'Harrikarte' en el partido 9 - 0 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Está más tieso que su rival 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harrikarte

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Harrikarte prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Nil Bassat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Nil Bassat va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Germán Soca va anar directament als peus de Gregor Diallo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Nil Bassat, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): En Naud Godee va llançar un penal al minut 80. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Naud Godee va sorprendre Juan Manrique amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tamir Birok de Harrikarte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Naud Godee de Harrikarte va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fabinho Tamoio no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 34, quan un error defensiu va deixar Albert Aymerich completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): CSKA va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 55 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): CSKA van seguir progressant per la banda dreta. Albert Aymerich va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Enrique Franco Gómez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.