Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Alforja (988970) - Celtic Hospitalet (49086) » 162117858: T23/J1/IX

Liga 162117858 Información oficial sobre el partido 162117858 en Hattrick

01.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / IX.1822 (177317)

revolucionarios clb de futbol Alineación oficial del equipo 'revolucionarios clb de futbol' en el partido 1 - 6 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Sergio Sánchez-Sola (25') 1 - 0
1 - 1 Albert Aymerich (31')
1 - 2 Juan Manrique (36')
1 - 3 Javier Granada (37')
1 - 4 Albert Aymerich (60')
1 - 5 Pablo Pajares (70')
1 - 6 Julián Iborra (75')
revolucionarios clb de futbol Alineación oficial del equipo 'revolucionarios clb de futbol' en el partido 1 - 6 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
revolucionarios clb de futbol Alineación oficial del equipo 'revolucionarios clb de futbol' en el partido 1 - 4 El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos Alineación oficial del equipo 'El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

revolucionarios clb de futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Sergio Sánchez-Sola, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. revolucionarios es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Sergio Sánchez-Sola hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Manrique. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Rovere de revolucionarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pol Riu de revolucionarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Oliveras.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Igotz Mendoza, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

El equipo antes conocido como CSKA de Mugardos

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador visitant Albert Aymerich va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 31 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Juan Manrique va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Javier Granada va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a CSKA.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo Pajares la va rematar Albert Aymerich amb una magnífica volea que va fer pujar per a CSKA el 1 - 4.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Pablo Pajares de CSKA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CSKA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julián Iborra va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Santiago Escuder va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Santiago Escuder va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Xavi Fontcuberta va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de CSKA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.