Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nataliaalbertoelisa (772292) - Rapido Irun-Venta de Baños (310100) » 162065975: T23/J8/IX

Liga 162065975 Información oficial sobre el partido 162065975 en Hattrick

19.04.2008 15:40:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / IX.895 (61166)

Alfafar Alineación oficial del equipo 'Alfafar' en el partido 3 - 1 Leonario C.F. Alineación oficial del equipo 'Leonario C.F.' en el partido
0 - 1 Emil Opieka (36')
Herman Sousa (41') 1 - 1
Roberto Bagnoli (86') 2 - 1
Paulo Santeiro (87') 3 - 1
Alfafar Alineación oficial del equipo 'Alfafar' en el partido 3 - 1 Leonario C.F. Alineación oficial del equipo 'Leonario C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alfafar Alineación oficial del equipo 'Alfafar' en el partido 3 - 2 Leonario C.F. Alineación oficial del equipo 'Leonario C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,4 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alfafar

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Alfafar s'esgargamellaven dempeus per esperonar Herman Sousa que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Alfafar prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en Roberto Bagnoli va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Paulo Santeiro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Alfafar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 76 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Herman Sousa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Pablo Mercader va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alfafar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Mercader de Alfafar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Antônio Seco de Alfafar es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Leonardo Astigarraga de Alfafar s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Massimiliano Vecchi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Leonario C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Leonario va ser finalitzada des de l'esquerra per Emil Opieka al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Ahmed Hanzali, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hermann-Josef Füldner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Yannick Peters hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ellis Bass havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pablo Antonio Portu es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Pablo Antonio Portu de Leonario va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Leonario es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Santiago López no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Antonio Portu al camp.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Emil Opieka de Leonario es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.