Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gafaut (794427) - CUPRITA FC (1578125) » 161963011: T23/J13/VIII

Liga 161963011 Información oficial sobre el partido 161963011 en Hattrick

24.05.2008 15:15:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / VIII.1104 (178647)

At. Riazor Alineación oficial del equipo 'At. Riazor' en el partido 3 - 1 RODICAR CF Alineación oficial del equipo 'RODICAR CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
At. Riazor Alineación oficial del equipo 'At. Riazor' en el partido 4 - 1 RODICAR CF Alineación oficial del equipo 'RODICAR CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Riazor

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Ran Eitani va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Riazor.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Riazor va augmentar la diferència quan Mauro Puig Egido no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ernest Juffermans la va convertir en gol amb un remat de cap en Mauro Puig Egido tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Mauro Puig Egido va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Riazor.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Ernest Juffermans arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Guifré Ecay, el jugador de Riazor va ser expulsat al minut 49.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Riazor, en José Damián, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ernest Juffermans.

RODICAR CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): RODICAR va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Hugo Dehesa va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 52 (Ocasión de falta): Filiberto Vassallo va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 52.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Martin Vesterbo de RODICAR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zoltan Tabib de RODICAR es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zoltan Tabib es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Ciutadella va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Elorrieta.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Yiotis Aiolos de RODICAR es va lesionar lleugerament però va poder continuar.