Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediadoro Athletic_Club (313967) - Lions c.f. (48474) » 161939361: T23/J9/VIII

Liga 161939361 Información oficial sobre el partido 161939361 en Hattrick

26.04.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / VIII.682 (54483)

gaamba Alineación oficial del equipo 'gaamba' en el partido 6 - 0 Divina_de_la_muerte C.F. Alineación oficial del equipo 'Divina_de_la_muerte C.F.' en el partido
Przemys?aw Ludyga (30') 1 - 0
Laurent Clément (33') 2 - 0
Laurent Clément (36') 3 - 0
Krisztofer Peszeni (39') 4 - 0
Jamie Johnson (73') 5 - 0
Krisztofer Peszeni (78') 6 - 0
gaamba Alineación oficial del equipo 'gaamba' en el partido 6 - 0 Divina_de_la_muerte C.F. Alineación oficial del equipo 'Divina_de_la_muerte C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
gaamba Alineación oficial del equipo 'gaamba' en el partido 5 - 0 Divina_de_la_muerte C.F. Alineación oficial del equipo 'Divina_de_la_muerte C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gaamba

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Krisztofer Peszeni és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Przemysław Ludyga perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): gaamba va aconseguir el 2 - 0 quan Laurent Clément va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): El gol de falta de Laurent Clément sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 36 i ampliar l'avantatge de gaamba a 3 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de gaamba a 4 - 0. Krisztofer Peszeni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jamie Johnson va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 78 i semblava que gaamba desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Krisztofer Peszeni va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 6 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Daniel Girón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Krisztofer Peszeni estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Günther Fichtel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Pablo Robles Acuña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Robles Acuña al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antti Suominen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Günther Fichtel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El gaamba ho intentava per la dreta per mitjà de Günther Fichtel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurent Clément de gaamba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Divina_de_la_muerte C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maurín Montenegro de Divina_de_la_muerte es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36 de partit, el jugador Joaquín Latorre-Civera de Divina_de_la_muerte es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Alberto Desgual va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alfredo Algora. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.