Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUTBOL CLUC MARZASPOR (F.C.M) (308227) - Chilenos lokos (309160) » 161825657: T23/J4/VI

Liga 161825657 Información oficial sobre el partido 161825657 en Hattrick

22.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 4 / VI.700 (15018)

c.d.malaka Alineación oficial del equipo 'c.d.malaka' en el partido 1 - 3 Team Deluxe Alineación oficial del equipo 'Team Deluxe' en el partido
0 - 1 Duane Kai (38')
Pierre Sauber (43') 1 - 1
1 - 2 Duane Kai (87')
1 - 3 Marcos Labarta (88')
c.d.malaka Alineación oficial del equipo 'c.d.malaka' en el partido 1 - 3 Team Deluxe Alineación oficial del equipo 'Team Deluxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.d.malaka Alineación oficial del equipo 'c.d.malaka' en el partido 1 - 1 Team Deluxe Alineación oficial del equipo 'Team Deluxe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.d.malaka

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Pierre Sauber va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Malaka i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Malaka va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel García, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Nélson Ferrão no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alan Urbanowski va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Team Deluxe

Goles Goles

  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Amnon Moshe va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Duane Kai, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deluxe va ser finalitzada des de l'esquerra per Duane Kai al minut 87. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, un xut de Marcos Labarta des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Paco Nájera va estar a punt de posar per davant a Deluxe amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pablo César Rodrigo va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gonzalo Zarza, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gonzalo Zarza va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Labarta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francesc Farell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Anders Utterborg va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pablo César Rodrigo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.