Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berymon Team (119686) - U.D.Vieja escuela (30816) » 161776479: T23/J13/V

Liga 161776479 Información oficial sobre el partido 161776479 en Hattrick

24.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / V.77 (5590)

Berymon Team Alineación oficial del equipo 'Berymon Team' en el partido 1 - 3 Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido
0 - 1 Pramote Kasemyothin (3')
0 - 2 Ibraim Diniz (4')
Miquel Corbella (9') 1 - 2
1 - 3 Eduard Ubach (85')
Berymon Team Alineación oficial del equipo 'Berymon Team' en el partido 1 - 3 Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berymon Team Alineación oficial del equipo 'Berymon Team' en el partido 1 - 0 Atlético Caimanes Alineación oficial del equipo 'Atlético Caimanes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berymon Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 9 (Gol por el centro): El Berymon no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miquel Corbella es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Rafael Talaya va estar a punt d'empatar per a Berymon quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Fidel Espinós va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Barrera de Berymon va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alberto Alvim es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miquel Corbella no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vincenzo Tartagni.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Vincenzo Tartagni, jugador de Berymon, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Alan Whelan, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Daniel Gómez-Lama va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Miquel Corbella no li va importar gens ni mica.

Atlético Caimanes

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Caimanes va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ebenezer Sanz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pramote Kasemyothin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ibraim Diniz de Caimanes es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Eduard Ubach va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a Caimanes.